SC „Pensiunea PUI DE URS” SRL este plasata intre muntii Piatra Craiului si muntii Bucegi, la peste 1300m. Este situata intr-o zona superba de la poalele Masivului Piatra Craiului, in satul Ciocanu, comuna Dambovicioara – langa satul Sirnea.

Se poate ajunge cu masina pe drumul national DN73, venind dinspre Campulung se face la stanga in comuna Podul Dambovitei catre Dambovicioara, se merge prin cheile Dambovicioarei apoi in Dambovicioara se face dreapta catre Ciocanu. Se poate ajunge si venind dinspre Brasov, imediat dupa km. 39 inainte de comuna Fundata, la iesirea din comuna Moeciu de Sus, se face la dreapta pe drumul ce duce spre satul Sirnea tot de pe drumul national DN73. In centrul Sirnei se face stanga si se merge aproximativ 2 km pana la pensiunea PUI DE URS in satul Ciocanu.

Coordonate GPS:

Lat 45.461139
Long 25.246437

Cai de acces :

Bucuresti – Ploiesti – Predeal – Rasnov – Sirnea – Ciocanu – 192 km.
Bucuresti – Targoviste – Campulung – Podul Dambovitei – Dambovicioara – Ciocanu – 168 km.
Bucuresti – Pitesti – Campulung – Podul Dambovitei – Dambovicioara – Ciocanu – 198 km.
Predeal-Sirnea-Ciocanu 47 km.
Brasov-Sirnea-Ciocanu 47 km.
Bran-Sirnea-Ciocanu 14 km.
Moieciu de Jos-Sirnea-Ciocanu 10 km.
Transport in regim taxi din Rucar
Ruta feroviara spre Brasov + microbuz pana in Sirnea

Obiective turistice:

Castelul Bran (14 km), pestera Dambovicioara (6 km), cheile Dambovicioarei (5 km), Cetatea Rasnovului (24 Km), Barajul Pecineagu (32 km), manastirea Namaiesti (30 km), rezervatia naturala Piatra Craiului, multiple trasee montane de picior sau bicicleta spre muntii Piatra Craiului sau muntii Bucegi.

Climat :

– temperat continentala;
– ierni moderate fata de culmile montane, veri normal calduroase (dar nu caniculare, 20°C temperatura medie ) , toamne lungi, calde si uscate;
– temperatura medie anuala 7°C;
– vanturi periodice datorita depresiunii in care se afla.